

Ümraniye’de çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti politikalarını anlatarak, partisinin iktidara gelmesi durumunda yapacaklarını anlattı ve destek istedi.
ÜmraniyeGündemi – Kerim Öztürk – Güncel / 14.04.202
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ümraniye’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ümraniye’de partisinin üyeleriyle bir araya gelen Özdağ, Kurucu İlçe Başkanı Erman Sancar eşliğinde Alemdağ caddesinde esnafı ziyaret etti. Parti politikalarını esnafa anlatan Özdağ, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, partisinin iktidara gelmesi durumunda yapacaklarını anlattı ve destek istedi.
Özdağ, girdiği bir kuyumcu dükkanında ekonomik duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

EN BÜYÜK SEBEP SIĞINMACILAR!
Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizin ve hayat pahalılığının en büyük sebebinin içeride 8 milyon, dışarıda 3 milyon olmak üzere 11 milyon sığınmacı ve kaçağa harcanan paralar olduğunu belirten Özdağ, ülkedeki birçok olumsuzluğun başında sığınmacıların geldiğini savunarak, ” Sığınmacılara bugüne kadar 90 milyar dolar harcandı. Biz sığınmacıları yetki verilirse 1 yıl içinde ülkelerine göndereceğiz.” diye konuştu.
Daha sonra partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Ümit Özdağ, haftanın en az 2 gününü İstanbul ve ilçelerine ayırdıklarını, sistematik olarak bu ziyaretleri sık sık gerçekleştireceklerini belirtti.
Özdağ, “Bu ziyaretler uzun zaman gelmeme şeklinde değil inşallah Ramazan ayından sonra da Ümraniye’de misafiriniz olacağım. Sabahtan başlayan akşama kadar devam edecek bir ziyareti birlikte şekillendireceğiz” dedi.
BİZ SİYASETİ SADECE SANAL ORTAMLARDA VE TELEVİZYONLARDA GERÇEKLEŞTİRMİYORUZ
Siyasetin halk için ve sahada yapıldığını ifade eden Özdağ, “Nasıl bir ordu savaşmak için askeriyle toprağa basmak zorundaysa bir parti de siyasette kazanmak istiyorsa halkın içinde ayağını meydana, caddeye, sokağa basarak kazanabilir. Biz siyaseti sadece sanal ortamlarda ve televizyonlarda gerçekleştirmiyoruz. Zafer Partisi olarak daha kuruluşunun yedinci ayında olmasına rağmen halkın gerçek sorunlarını halkla sokakta, meydanda, tarlada ve pazarda tartıştığımız için Türkiye’de siyaseti belirleyen partilerden birisi haline geldik” dedi.
BİZ MAKAM MÜCADELESİ DEĞİL VATAN MÜCADELESİ VERİYORUZ
Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü “Ortaya attığımız önerilerle Türkiye için getirdiğimiz çözümlerle bizi görmemezlikten gelmeye çalışsalar da belirli çevreler Türk halkı, Türk gençliği, Zafer Partisi’nin sesini duydu, önerilerini dinledi kulak verdi. Her geçen gün desteğini de artırıyor. Biz 2023 seçimlerinde Türkiye siyasetini yeniden şekillendirecek bir atılımı temsil edeceğiz. Ve Türk siyasi tarihine de ilerde göreceksiniz Zafer Partisi’nin yapmış olduğu bu büyük hamle çok belirgin bir şekilde yazılacak. Çünkü biz makam mücadelesi değil vatan mücadelesi veriyoruz.”
Özdağ, daha sonra beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretlerine devam etti.
Ziyarete İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit’in yanı sıra yerel idarelerden sorumlu genel başkan yardımcısı İsmail Türk, kadın çocuk ve aile politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Sevda Özbek, medya ve halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Gürol Ayan ve Kurucu kurul ve genel idare kurulu üyesi Dr. Jülide Sarıkaya katıldı.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI
25 Nisan 2023 TÜM MANŞETLER, ÜMRANİYE HABER
17 Nisan 2023 GENEL, GÜNCEL, POLİTİKA, TÜM MANŞETLER, ÜMRANİYE HABER
13 Nisan 2023 EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, TÜM MANŞETLER, ÜMRANİYE HABER
13 Nisan 2023 GENEL, GÜNCEL, TÜM MANŞETLER, ÜMRANİYE HABER, YAŞAM