logo

ERDOĞAN’DAN İSTANBUL İÇİN 6 KRİTİK UYARI

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İBB Başkanlığı istişare toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “En küçük bir yanlış bizi götürür.” ifadelerini kullanarak İstanbul için 6 kritik uyarıda bulunduğunu köşesine taşıdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti kulislerinden edindiği izlenimlere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul konusunda yaptığı uyarıları bugünkü köşesinde ele aldı. Abdulkadir Selvi’nin “Erdoğan, İstanbul için hangi uyarılarda bulundu?” başlıklı köşe yazısında, Erdoğan’ın İstanbul için “En küçük bir yanlış bizi götürür. Bunu düşünerek hareket etmeliyiz.” ifadelerine yer verdi.

İŞTE ERDOĞAN’IN 6 KRİTİK UYARISI:

1- “Çıtayı kendi elimizle en yükseğe koyduk. Önceden yüzde 40’la seçim kazanıyorduk. Ancak kendi elimizle bunu yüzde 50 artı 1 yaptık. İstanbul’da 10 milyon seçmen var. İstanbul seçimleri Türkiye ortalamasını etkiliyor. Seçim kazanmak için artık yüzde 40 almak yetmiyor. En küçük bir yanlış bizi götürür. Bunu düşünerek hareket etmeliyiz”

2- Şunu hatırımızdan çıkarmamamız lazım. Türkiye ve İslam dünyası hatta ümmet bizden hizmet bekliyor. Bu şuuru kaybetmememiz lazım.

3- Davaya sadakat çok önemli. Ben sadakat ararım. Çünkü her şeyin başı sadakat. Başında da söylediğim gibi en büyük sadakat davaya olan sadakattir.

4- Bu iş kişisel hesaplarla yapılacak bir iş değil. Herkes kişisel oyun oynuyor. Bu yaklaşım seçimlerde bizi sıkıntıya sokar.

5- Milletvekillerine buradan görev veriyorum. İstanbul’u sokak sokak dolaşacaklar.

6- İlçe belediye başkanlıklarının en az yarısını kazanmalıyız. Ama bu tempo ile olmaz. İlçe belediyelerinin çalışmalarından memnun değilim.

”BENİM BİLDİKLERİMİ SİZ BİLMEZSİNİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını, “Tarihi günleri yaşıyoruz. Tarihi günlerin içindeyiz. Benim bildiklerimi siz bilemezsiniz, sizin bildiklerinizi ben bilemem” diye bitiriyor.

Etiketler:
Share
1143 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ