Etiketler: #DSP Ümraniye » #Yeni ilçe binası » Hüseyin Budak » Nesim Pakır
HABER: Kerim ÖZTÜRK // Ümraniye Gündemi Gazetesi // 15.02.2019
CHP, İYİ Parti ve HDP’nin ‘sancılı’ ittifakı, siyasetin tecrübeli isimlerini DSP’ye yöneltti. Son seçime katılamayan DSP, 31 Mart öncesi boşluğu dolduran parti oldu. Mustafa Sarıgül, Celal Doğan, Naif Alibeyoğlu gibi isimlerin DSP’ye geçmesi sol seçmene umut oldu.
Türkiye’de ve İstanbul’da İLK Ümraniye’de Belediye Başkan Adayını açıklayan Demokratik Sol Parti (DSP), İstanbul’un en prestijli İlçe Örgütü’nün yeni hizmet binası da yine Ümraniye’de açtı.
Sütçü İmam Caddesi üzerinde bulunan İlçe Örgütü’nün yeni hizmet binası için görüş bildiren İlçe Başkanı Hüseyin Budak, “DSP’yi Ümraniye’de en iyi bir şekilde temsil edeceğiz” dedi.
DSP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Akademisyen Nesim Pakır ise “Bizim inancımız şu ki 1 Nisan’dan sonra DSP çalışmalarını en net bir şekilde ortaya koyacak ve 2023’ün belirleyici partisi olacak” ifadesini kullandı.
“AK GÜVERCİNLİ LOGOYU HER YERDE GÖRECEKSİNİZ”
DSP‘nin bu ülkenin gerçeklerinden ortaya çıktığını ve böyle kurulduğunu kaydeden Pakır, şunları kaydetti: “Hiçbir zaman halkımızı seçeneksiz bırakmayacağız. Birileri tarafından hazırlanan değil, kendi ürettiğimiz projelerimiz ile toplum karşısına çıkacağız ve DSP‘nin ak güvercinli logosunu her yerde göreceksiniz. Kendilerine dayatılan adaylara inat, bu millet tıpış tıpış oy vermeyecek, beğendiği adaya oy verecek. DSP’nin kapıları, demokrasiye inanan herkese açık ve tüm Ümraniyelileri, İlçe Örgümüze davet ediyoruz.”
BENZER HABERLER