logo

BİRTAN DEMİRSOY VE AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Ümraniye Gündemi gazetesi spor direktörümüz Birtan Demirsoy’un kızı Ayşe Demirsoy, Melih Gülçakır ile mutluluğa ‘evet’ dedi.

HABER: Kerim Öztürk –  //ÜMHA// Ümraniye Haber Ajansı


Futbol camiasının ‘Bay Libero’ lakabıyla yakından tanıdığı, bir dönem Ümraniyespor’da da top koşturan Birtan Demirsoy’un kızı Ayşe Demirsoy, Gülçakır ailesinin oğlu Melih Gülçakır ile mutluluğa ‘evet’ dedi.

Ümraniye Nikah Sarayı’nda bugün yapılan nikah töreni birçok değerli ismin katılımıyla gerçekleşti. Her iki ailenin yakın dostlarının yalnız bırakmadığı genç çiftin mutluğuna çok sayıda saygın davetli şahit oldu.

Nikahın ardından takı töreni ile devam eden merasim, Demirsoy ve Gülçakır ailelerinin dostlarıyla günü ölümsüzleştirme adına genç çiftle çektirdikleri fotoğraflar ile sona erdi.

Ayşe ve Melih çiftinin düğünleri ise 18 Ağustos Cumartesi günü Balıkesir Erdek’te yapılacak.

Ümraniye Gündemi gazetesi olarak spor direktörümüz Birtan Demirsoy eşi Ayla Demirsoy ve ablası Gökçe Demirsoy‘a hayırlı olsun dileklerimizle birlikte Ayşe ve Melih çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

11.08.2018 / CUMARTESİ

Etiketler: » » » » » »
Share
2073 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ